Om Cottex

Vi på Cottex drivs av lysande idéer och strävar ständigt efter att ta fram nya storsäljande artiklar inom miljö- och hembelysning. Vi arbetar efter devisen: ”En bra lampa ska inte kosta skjortan” – vilket genomsyrar vårt tankesätt i allt vi gör. För oss handlar det om att hitta riktigt bra lösningar och kunna fortsätta erbjuda våra kunder lampor av hög kvalité till bästa tänkbara pris.

Företaget grundades i Malmö 1979 och vår personal är väldigt erfaren. Man kan lugnt säga att vi har koll på lampbranschen – och inte minst på vad konsumenterna vill ha. Tillsammans med våra fantastiska återförsäljare täcker vi den svenska marknaden från norr till söder. Hela Sverige har möjlighet till en lampa av högsta tänkbara kvalitet, men vårt mål är att finnas tillgängliga på ännu fler platser.

Framtiden lockar oss på Cottex. Vi kommer fortsätta vårt hårda arbete. Våra kunder, och deras kunder, ska inte behöva nöja sig med ett begränsat sortiment bara för att priset är lägre. Och förutom att fortsätta utveckla och importera lampor som spänner mellan de klassiska och mer trendiga segmenten kommer vi satsa helhjärtat på att hjälpa våra återförsäljare ännu mer på plats i deras butiker. Framtiden är ljus!

Vill du veta mer om oss så tveka inte på att höra av dig. Och glöm inte: en bra lampa ska inte kosta skjortan.